Uitbouw huis

Wilt u meer ruimte en licht in uw huis? Dan kan een uitbouw aan uw huis vaak een oplossing zijn. Een uitbouw vergroot uw huis. Dit kan bijvoorbeeld door uw woonkamer verder door te trekken naar uw tuin. Door extra ramen wordt uw woonkamer dan niet alleen groter maar ook lichter.

 

Voor extra wooncomfort

Een uitbouw in uw huis verhoogt het wooncomfort en de paar extra vierkante meters kunnen ervoor zorgen dat u net wat comfortabeler kunt leven. Bij Bouw & Klusbedrijf Nico van Dijk kunt u terecht om een dergelijke uitbouw te realiseren. Nico maakt hiervoor ook gebruik van andere professionals om de klus te klaren. De eindverantwoordelijkheid ligt wel altijd bij Bouw & Klusbedrijf Nico van Dijk.

 

Meer licht en ruimte op zolder met een dakkapel

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een uitbouw aan uw huis. U kunt ook boven meer ruimte en licht creëren. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een dakkapel. Ook hiervoor kunt u terecht bij Bouw & Klusbedrijf Nico van Dijk.

U kunt met een uitbouw aan uw huis en een dakkapel relatief eenvoudig uw woonoppervlakte aanzienlijk vergroten. Een zolderkamer wordt een lichte en ruime kamer met een dakkapel en ook een uitbouw kan veel aan uw woonkamer toevoegen.

 

Offerte opvragen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u een offerte opvragen? Vul dan het offerteformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Wij komen dan graag bij u langs om de huidige situatie te bekijken zodat wij een scherpe offerte voor u kunnen opstellen.

×