Klusbedrijf Amersfoort

Nico van Dijk is een bouw- en klusbedrijf voor Amersfoort en omgeving. U kunt hier terecht voor uw grote bouwprojecten zoals de bouw van een garage, een uitbouw of dakkapel, het monteren van een nieuwe keuken of badkamer of het creëren van een extra kamer.

 

Voor al uw grote en kleine klussen

Maar bij Nico van Dijk Bouw & Klusbedrijf vlakbij Amersfoort kunt u ook terecht voor kleinere klussen. De klussen die steeds blijven liggen. Het vastzetten van een trapleuning, ophang werkzaamheden, het leggen van een vloertje en het aanbrengen van led verlichting zijn voorbeelden van klussen waar u Nico van Dijk voor kunt inschakelen. Ook voor bestratingen, tuinonderhoud en schilderwerk kunt u bij Bouw & Klusbedrijf Nico van Dijk terecht.

 

Klantgerichtheid, service en kwaliteit

Voor welk project of klus u ons als klusbedrijf in Amersfoort ook wilt inschakelen, voor ons staat uw wens centraal. We leveren kwaliteit en service. Door onze klantgerichte manier van werken zijn er korte lijnen met betrekking tot communicatie en wordt alles met u overlegd. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte weet u waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Uiteraard werken we nauwkeurig en zorgvuldig en zorgen we ervoor dat we uw woning weer netjes achterlaten.

 

Vrijblijvende offerte

Heeft u nog klussen waarvoor u een klusbedrijf uit Amersfoort of omgeving wilt inschakelen? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs om de klus te bekijken en stellen dan vrijblijvend een offerte voor u op.

×