Bouwbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Utrecht en omgeving? Dan bent u bij Bouw- en klusbedrijf Nico van Dijk aan het juiste adres. Wij zijn een allround bouwbedrijf uit Bunschoten en staan voor u klaar voor al uw bouw- en klusprojecten.

 

Van dakkapel tot ledverlichting

Heeft u altijd al een garage willen hebben? Of wilt u meer ruimte in uw woonkamer creëren met een aanbouw? Of wilt u juist meer licht en ruimte op zolder met een dakkapel? Voor dit soort projecten kunt u terecht bij ons bouwbedrijf uit de regio Utrecht. Ook voor het monteren van een nieuwe keuken of badkamer, het leggen van een vloer of het aanleggen van led verlichting kunt u bij ons terecht. Er zijn altijd klussen in huis die u graag wilt realiseren maar die toch steeds blijven liggen. Misschien ontbreekt het u aan tijd of bent u gewoon niet zo’n klusser? Huur dan een professional in. Bouw- en klusbedrijf Nico van Dijk bestaat al sinds 2005 als allround bouwbedrijf voor de regio Utrecht – Amersfoort.

 

Ook voor onderhoud en kleinere klussen

Ook voor onderhoud en kleinere klussen kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor schilderwerk binnen en buiten, tuinrenovatie, bestrating of het leggen van vloeren. Maar ook voor montage van deuren, hang- en sluitwerk.

U kunt bij ons terecht voor uw woning maar ook voor uw bedrijfspand. Led verlichting in uw winkel laten aanleggen? Wij regelen het voor u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij maken graag een afspraak met u om ter plekke de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Op basis van dit gesprek stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.

×