Aannemer Amersfoort

Bent u op zoek naar een aannemer in de regio Amersfoort – Bunschoten? Dan bent u bij Bouw- en klusbedrijf Nico van Dijk aan het juiste adres.

 

Voor grotere projecten en de klussen die blijven liggen

U kunt bij mij terecht voor al uw verbouw- en renovatieprojecten en voor de kleinere klussen die steeds blijven liggen. Wil u een garage laten bouwen? Of een uitbouw realiseren? Een dakkapel laten plaatsen? Dit zijn allemaal klussen die Nico voor u uit kan voeren. Hij werkt hierbij samen met andere professionals maar de eindverantwoordelijkheid blijft altijd bij Nico liggen. Dat is fijn want zo heeft u een aanspreekpersoon. Ook voor montage en onderhoud kunt u terecht bij Bouw- en klusbedrijf Nico van Dijk.

 

Ter plekke de situatie bekijken

Heeft u een klus of bouwproject waar u een aannemer uit Amersfoort of omgeving voor nodig heeft? Neem dan contact op met Bouw- en klusbedrijf Nico van Dijk. Ik vertel u graag wat ik voor u kan betekenen. Ik kom graag bij u langs om de te klaren klus te bespreken en te bekijken. Op basis daarvan maak ik voor u een offerte en na akkoord kunnen we aan de slag. In overleg zorg ik voor de materialen en benodigdheden om de klus voor u te klaren.

Wilt u meer informatie over uw aannemer voor Amersfoort en omgeving of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch en per mail bereiken. U kunt op de website ook het contactformulier invullen. Wij komen hier zo spoedig mogelijk bij u op terug.

×