Badkamerrenovatie

Een mooie badkamer staat voor veel mensen hoog op hun wensenlijst. De badkamer is immers een perfecte plek om tot rust te komen en te ontspannen. Een compleet nieuwe badkamer is niet altijd mogelijk maar met een badkamerrenovatie kunt u al een mooie badkamer creëren.

 

Voor al uw badkamerwensen

Bij Bouw & Klusbedrijf Nico van Dijk kunt u terecht voor een badkamerrenovatie. Wilt u bijvoorbeeld een luxe douchecabine laten plaatsen? Of een ander wastafelmeubel? In plaats van uw huidige bad een luxe whirlpool? Misschien wilt u nog verder gaan dan een badkamerrenovatie en ook nieuwe tegels? Wat uw wens ook is voor uw badkamer, wij kunnen dit voor u realiseren.

 

Allround klusbedrijf

Bouw & Klusbedrijf Nico van Dijk bestaat sinds 2010 als allround klusbedrijf. We hebben veel ervaring in het plaatsen en renoveren van badkamers. Kwaliteit en service is waar wij voor staan. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen gerealiseerd worden. Voor ons betekent dit dat wij goed naar uw wensen luisteren en u altijd eerlijk zullen adviseren. Onderling overleg en heldere communicatie zijn hierin belangrijk. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

 

Creëer uw droombadkamer

Wilt u ook uw droombadkamer creëren? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw huidige badkamer te bekijken en uw wensen te bespreken. Op basis daarvan kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opstellen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt hiervoor het contactformulier op de website invullen. U kunt ook telefonisch of via e-mail contact opnemen.

×