Aanbouw huis

Wilt u een aanbouw aan uw huis en bent u op zoek naar een betrouwbare professional die dit voor u kan realiseren? Dan bent u bij Bouw & Klusbedrijf Nico van Dijk aan het juiste adres.

 

Een extra kamer creëren

Wilt u een extra kamer creëren aan uw huis? Bijvoorbeeld een kantoor aan huis of een bijkeuken? Dat kan met een aanbouw aan uw huis. Vaak worden de begrippen aanbouw en uitbouw door elkaar gehaald. Toch zijn het in de praktijk twee aparte situaties. Met een uitbouw wordt een bestaande situatie vergroot. Met een aanbouw wordt een nieuwe ruimte aan uw huis toegevoegd. Deze staat wel in verbinding met de bestaande situatie. Wilt u een grotere woonkamer? Dan kiest u voor een uitbouw. Wilt u een kantoor aan huis? Dan is een aanbouw aan uw huis de beste oplossing. Voor zowel een uitbouw als een aanbouw kunt u terecht bij Bouw & Klusbedrijf Nico van Dijk.

 

Actuele wet- en regelgeving

Omdat een aanbouw en een uitbouw als verschillende gebouwen worden gezien gelden hier ook verschillende regels voor op het gebied van wet- en regelgeving en vergunningen. Bouw & Klusbedrijf heeft hier veel ervaring mee en is van de meeste actuele wet- en regelgeving op de hoogte. Wij kunnen u hierin adviseren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag een afspraak om de situatie bij u thuis te bekijken. We brengen de bestaande situatie in kaart en inventariseren uw wensen. Op basis daarvan stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.

×